lauantai 9. elokuuta 2014

Back to school

Täällä sitä on nyt viikko asusteltu kaupungissa.

Ensivaikutelma oli mitä parhain: aikataulut muuton kanssa oli jo muutenkin muuttuneet, ja kun pääsin avaimilla viimein sisälle, meinasin rueta itkemään. Loppusiivous asunnossa oli niinku sitä ei olis ollutkaan, joten tää eka viikko on menny tosi pitkälti vaan pestessä ja puunatessa kämppää kuntoon, ostellessa kaikkee mitä uupuu ja väsymyksen kanssa, vähän kirjotuksiinkin lukien. Tänä iltana ois vuorossa vielä seinien pesu ja parvekkeellekin pitäis jotain koittaa saada aikaseks.

Kuvia en oo ehtiny hirveesti nappailemaan, mutta saatte niitä sitte ku kaikki on puhdasta ja järjestyksessä :) Vaikka tää on yksiö, niin hyvin täällä mahtuu kaks ihmistä asumaan ja kaikesta tavaramäärästä huolimatta kämppä näyttää kivan avaralta eikä täyteen tungetulta opiskelijakämpältä.

Vaikka muuton ja siivousten kanssa on ollu aika raskasta ja kaikki joutilas aika on menny suunnillee nukkumiseen ja nollaamiseen, niin on täällä jotain ehtiny tehäkkin. Pyörällä 3km keskustaan taittuu hiljasia pihakatuja ja jalkakäytäviä pitkin tosi kätevästi, ja viimein ku itekin liikkuu eikä oo vaan kyydissä, on oppinu hahmottamaan tätä kaupunkia yllättävän hyvin ja nopeesti - vaikkei tää mikään sokkelokaupunki ookkaan.
Torstaina haettiin mulle salikortti, jee! Ens viikko on  vielä aika aerobista, ja seuraavalla viikolla sitte pt-aikaa ja oma ohjelma:) Ja oon koko kesän miettiny ja pohtinu hampaiden valkasua, niin nyt päätin senkin sitten toteuttaa! En tosin oo menossa mihinkään hammaslääkärin ylikalliiseen valkasuun, vaan päätin kokeilla hampaiden kotivalkasua, ja oottelen nyt pakettia postiin. Käyttäjien kokemukset oli positiivisia mitä netistä luin, vaikkei ekalla valkasulla päästäkään yleensä siihen haluttuun asteeseen, ja koko paketti suhteellisen halpa verrattuna siihen, mitä hammaslääkärissä saisit maksaa, joten aattelin että kokeillaan nyt ja voin sitten suositella (tai haukkua suohon) tuotetta teille lukijoillekin:)

Maanantaina alkaa mullakin taas lukio, eli viimeisiä vapaapäiviä viedään ja onneks siivouksetkin saahaan suunnilleen hoidettua siihen mennessä. Syyskuussa on kirjotukset ja oon lukenu ihanihan liian vähän, mutta onneks kertauskurssit odottaa. Viiden jakson järjestelmän ansiosta mun jaksot on aika kevyitä ja saan kurssit täyteen ennen lukulomaa, joten keväälle mulle ei jää muuta kuin valokuvauskurssi ja mahollisesti jotain musiikkia. Synaa en tuonu tänne vielä ollenkaan, koska ei oikein tienny mahtuuko se mihinkään, mutta nyt kun asia varmistu, niin voin kuskata senkin tänne jossain vaiheessa syksyä. Siihen asti me pärjätään 5-, 6-, ja 7-kielisellä kitaralla :D Aivan, en oo saanu akustiseeni uusia kieliä hankittua, eli se yksi uupuu edelleen..


Yhteenvetona kuluneesta viikosta: Paljon siivoomista, paljon väsymystä, mutta oon myös viihtyny! Kivoja ruokapaikkoja, kämpillä Tiku on ihan loistava kokki. Koulun jatkuttua saan taas päivärytmin kohilleen. Tykkään olla täällä♥

Vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti